Teknikledande

Precise Biometrics är ledande inom fingeravtrycksmjukvara. Vår mjukvara ger den bästa användarupplevelsen för produkter med små sensorer samt begränsad processorkraft och minnesutrymme – oavsett sensorteknik eller operativsystem. Vi har en ledande position tack vare 20 års erfarenhet av att utveckla fingeravtrycksmjukvara, som nu används dagligen av hundratals miljoner människor. Under 2014 användes vår mjukvara i lanseringen av den första Android-telefonen med en touch-fingeravtryckssensor.

Vår kompetens och förståelse av bildbehandling, användarupplevelse och säkerhet är avgörande när det gäller att förbättra vår position som teknikledande inom fingeravtrycksmjukvara.

Vill du veta mer om Precise Biometrics?

Forskning & utveckling

Vi har ett av världens mest erfarna team för forskning och utveckling av fingeravtrycksmjukvara, med 20 års erfarenhet av att utveckla fingeravtrycksmjukvara för små fingeravtryckssensorer. Precise Biometrics har etablerat ett tekniskt försprång som bygger på lång erfarenhet av att utveckla algoritmer för fingeravtrycksigenkänning. Vi utvecklar ständigt funktionerna och prestandan av vår teknik för både nya och befintliga produktområden. Vi har en omfattande patentportfölj som skyddar vår teknik och våra produkter på utvalda marknader.