Annika Freij ny CFO på Precise

Precise har rekryterat Annika Freij som ny CFO och medlem i ledningsgruppen. Hon kommer närmast från rollen som ekonomiansvarig på Axis Communications säljregion för Nordeuropa som hon haft sedan 2011. Annika tillträder sin roll senast den 19 augusti 2021.

Annika Freij har över 15 års erfarenhet från ledande tjänster inom ekonomifunktioner på teknologiföretag i internationell miljö. Innan sin nuvarande roll på Axis Communications arbetade hon på Sony Ericson i 7 år, både i Sverige och Taiwan, där hon bland annat var Manager Business Control. Annika har en magister i företagsekonomi vid Lunds universitet.

"Annika har en gedigen erfarenhet av ekonomistyrning och långsiktig finansiell planering i stora internationella teknologibolag. Detta tillsammans med hennes starka ledaregenskaper gör henne till en lämplig CFO och ett välkommet tillskott i ledningen för Precise”, säger Precise VD Stefan K. Persson.

”Precise är ett teknikbolag med innovation i absoluta framkant och har en stark drivkraft mot utveckling och tillväxt – vilket jag uppskattar. Jag ser fram emot min nya roll och att få vara med på den spännande tillväxtresa som bolaget står inför”, säger Annika Frejj, ny CFO på Precise.

Annika Freij efterträder Ulrik Nilsson som varit CFO sedan september 2018.