Enkel integration av biometri i hårdvara  – ny produkt från Precise Biometrics

Det har aldrig varit så enkelt att integrera fingeravtrycksigenkänning i hårdvaruprodukter som det är nu. Med Precise Biometrics nya och förbättrade erbjudande för inbyggda lösningar (så kallade embedded solutions) är nyckelorden; utmärkt prestanda, snabb integration och flexibel design.

Precise BioMatch™ Embedded är en mjukvaruprodukt som gör det möjligt för hårdvarutillverkare att på ett snabbt sätt integrera fingeravtrycksbiometri i sina produkter.

Det största hindret för att integrera fingeravtrycksbiometri i hårdvaruprodukter har alltid berott på komplex implementering – som i sin tur förhindrar en snabb lansering av produkten till marknaden. Som ett resultat av detta har Precise Biometricc nu utvecklat en en mjukvaruprodukt som avsevärt reducerar integrationstiden. Därmed erbjuds tillverkaren möjlighet att lansera sin produkt snabbt – en avgörande kokurrensfaktor i hårvarutillverkning.

Genom sin flexibla design som bygger på moduler så ger Precise BioMatch™ Embedded tillverkaren möjlighet att, utifrån den slutgiltiga produkten, välja funktionalitet och optimera den biometriska prestanda.

–          Vi ser stora möjligheter för biometriska inbyggda lösningar för många olika typer av produkter såsom datorer, försäljningsterminaler och mobiler. Exempelvis så kommer implementationen av biometri i konsumentelektronik tredubblas* under de kommande fyra åren och jag tror att vi, genom vårt embeddederbjudande, kan dra fördel av den här utvecklingen.

Precise BioMatch™ Embedded bygger på Precise Biometrics framgångar i de amerikanska  standardiseringtesterna Ongoing MINEX och MINEX II.

» Läs mer om Precise BioMatch™ Embedded (https://www.precisebiometrics.com/embedded)

 

* Global Biometrics Technology Market (2010-2015), Marketsandmarkets