Första installationen av Precise YOUNiQ i Tyskland för access till faciliteter

Precise stärker relationen med Algeco genom ett nytt avtal för installation av YOUNiQ för access till faciliteter. Avtalet, som avser ett av Algecos regionkontor, är Precise första installation av YOUNiQ i Tyskland.

“Vi är glada över att få leverera YOUNiQ till Algeco i Tyskland och samtidigt fördjupa vår relation med Algeco. Genom YOUNiQ har vi kunnat förse Algeco med bekväma, säkra och hållbara lösningar för access till faciliteter, i flera länder, och det utökade förtroendet är ett styrkebesked för vårt erbjudande inom Digital Identity. Vi ser fram emot att inkludera YOUNiQ i flera av Algecos projekt och installationer framöver för att bidra med ett bekvämt och säkert alternativ för access till faciliteter”, säger Precise VD Stefan K. Persson.

Precise YOUNiQ integrerar ansiktsigenkänning med passagesystem för att bekvämt och säkert kunna hantera access till faciliteter. Tekniken bakom produkten baseras på artificiell intelligens som bekräftar individens identitet genom dess unika ansiktsdrag. Denna installation kommer att förse bekväm och säker access till faciliteter för Algecos medarbetare på ett av deras tyska regionkontor.

Om Algeco
Algeco är världens ledande företag inom företagstjänster som specialiserar sig på modulära lösningar. Algeco skapar smarta utrymmen för människor att leva, arbeta och lära sig. Vår verksamhet är utformad för att hjälpa kunder att hitta rätt lokallösning, oavsett vilka krav de har. Med huvudkontor i London har Algeco verksamhet i 23 länder med cirka 250 000 moduler och containrar och 3 400 rum för boende. Algeco är en del av Modulaire Group, ett ledande företagstjänstföretag specialiserat på modulutrymme, med verksamhet i 25 länder med cirka 250 000 modulutrymme och bärbara lagringsenheter och 3 400 rum med fjärrboende.