Framgångsrik integrering av YOUNiQ med säkerhetsplattformen Integra

Precise meddelar idag att bolaget har ingått i ett samarbetsavtal med SystemHouse AB för YOUNiQ, Precises produkt för kontaktlös access. Genom samarbetet har YOUNiQ framgångsrikt integrerats med SystemHouse Solutions egenutvecklade säkerhetsplattform Integra som styr access-behörigheterna.

SystemHouse Solutions är den marknadsledande tillverkaren av Integra – ett intelligent larm och passersystem som gör det möjligt för företag att skydda sin personal och sina lokaler. YOUNiQ kommer att möjliggöra nya sätt att interagera med systemet för bekväm och säker identifiering. Tekniken bakom produkten är baserad på artificiell intelligens som bekräftar individens identitet genom sina unika ansiktsdrag.

”Samarbetet med SystemHouse är ytterligare en milstolpe i kommersialiseringen av YOUNiQ och i linje med vår strategi att samarbeta med plattformsleverantörer för att öka vår försäljning. Integra har kapacitet att hantera såväl stora komplexa företag som mindre företag och är ett mycket uppskattat system bland kunderna. Tillsammans med YOUNiQ kommer det att vara en perfekt matchning för företag som vill förenkla access för anställda och besökare genom ökad bekvämlighet och säkerhet”, säger Precise VD Stefan K. Persson.

”Integrationen mellan SystemHouse Solutions Integra-system och YOUNiQ ger möjligheten att hantera administrationen kopplat till access via ett system som kontinuerligt utvecklas och förbättras, samtidigt som det öppnar upp för en mängd olika sätt att identifiera sig på”, säger Jonas Ahlgren, försäljningschef på SystemHouse.

Om SystemHouse
SystemHouse Solutions erbjuder marknadsledande säkerhetslösningar inom larm, passerkontroll och besökssystem. Integra är SystemHouse Solutions egenutvecklade plattform för integrerade säkerhetssystem. Med fokus på god användarvänlighet, hög tillförlitlighet och moderna funktioner gör Integra-systemet vardagen enklare för hundratusentals användare genom mer än 2000 installationer på den skandinaviska marknaden.