Precise Biometrics fingeravtrycksmjukvara integrerad i över 100 mobiltelefoner

Precise Biometrics algoritmlösning för bekväm och säker fingeravtrycksigenkänning i mobila enheter, Precise BioMatch™ Mobile, har integrerats i över 100 mobiltelefoner från fler än 30 tillverkare.

"Vi är stolta över att fler än 30 mobiltelefontillverkare har valt att integrera Precise Biometrics fingeravtrycksmjukvara i mer än 100 mobiltelefoner. Det är ett bevis för att vår mjukvara ger den bästa användarupplevelsen och säkerheten för produkter med små fingeravtryckssensorer. Vår teknik används dagligen av hundratals miljoner användare världen över", säger Håkan Persson, VD för Precise Biometrics. 

Precise BioMatch Mobile (https://precisebiometrics.com/fingerprint-technology/precise-biomatch-mobile/) är den ledande algoritmlösningen för bekväm och säker fingeravtrycksigenkänning för mobiltelefoner och tablets. En unik patentskyddad hybridalgoritm optimerar lösningen för små fingeravtryckssensorer och plattformar med begränsad processorkraft och minnesutrymme. Precise BioMatch Mobile ger snabb, noggrann och säker kontroll av användarens identitet, vilket gör det bekvämt att låsa upp mobila enheter eller identifiera sig för tjänster.