Precise Biometrics lanserar Tactivo™ för iPhone 5

Tactivo för iPhone 5 har nu godkänts av Apple och lanseras globalt.

Thomas Marschall, VD och koncernchef för Precise Biometrics, säger: "Vi är glada över att meddela att Tactivo för iPhone 5 nu är redo för global lansering. Vi ser ett ökat intresse för Tactivo och lanseringen av Tactivo för iPhone 5 gör att vi nu ytterligare breddar vårt produkterbjudande."

I kombination med appar och lösningar från Precise Biometrics partners, möjliggör Tactivo för myndigheter och företag att upprätthålla en hög nivå av autentisering och säkerhet när anställda använder mobila enheter för tillgång till känslig information. Tactivo stödjer både traditionella smarta kort, som den amerikanska regeringens PIV och CAC-kort, samt chipkort för betalning.

iPhone och iPad är varumärken som ägs av Apple Inc., registrerade i USA och andra länder

   
Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Precise Biometrics AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 19 juli 2013 kl. 15:00.

   
FÖR YTTERLIGARE INFORMATION
Thomas Marschall, VD och koncernchef, Precise Biometrics AB
Telefon; 046 31 11 10 eller 0734 35 11 10 , E-post; thomas.marschall@precisebiometrics.com 

Patrik Norberg, CFO, Precise Biometrics AB
Telefon; 046 46 31 11 47 eller 046 734 35 11 47, E-mail; patrik.norberg@precisebiometrics.com

Precise Biometrics är en marknadsledande leverantör av lösningar för igenkänning av fingeravtryck och för att säkerställa människors identitet. Med spetskompetens inom fingeravtrycksbiometri erbjuder Precise Biometrics snabb, exakt och säker verifiering av en person.
Tekniken kan användas för ID-, företags- och bankkort samt för tillgång till mobila lösningar (smart phones och surfplattor), datorer och nätverk. Precise Biometrics levererar sina lösningar till företag och myndigheter över hela världen och företagets teknik är licensierad till nära 160 miljoner användare.

Mer information finns på www.precisebiometrics.comoch www.idApps.com (https://www.precisebiometrics.com)