Precise Biometrics omorganiserar försäljningsorganisationen i USA

Precise Biometrics omorganiserar den amerikanska försäljningsorganisationen för Tactivo™. Säljteamet centraliseras till huvudkontoret i Lund i linje med bolagets globala partnerförsäljningsstrategi vilket möjliggör effektivare användning av bolagets resurser. Jeff Scott, Vice President Sales Americas, lämnar bolaget som ett resultat av omorganisationen.

"Efterfrågan av mobila smartkortläsare ökar på flertalet marknader, framförallt inom europeisk hälso- och sjukvård. Vi är fortsatt positiva till utvecklingen av Tactivo i USA även om försäljningen hittills inte har motsvarat våra förväntningar. Med stöd av vårt säljteam i Sverige kommer vårt starka partnernätverk att säkerställa en hög lokal marknadsnärvaro i USA, säger Håkan Persson, VD för Precise Biometrics.

Precise Biometrics lanserade nyligen smartkortläsare för iPhone 6, iPad mini 3 och iPad Air 2.  (https://precisebiometrics.com/smart-card-reader/#tactivo-products)

iPhone och iPad är varumärken som ägs av Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. iPad Air och iPad mini är varumärken som ägs av Apple Inc.