Precise Biometrics rekryterar ny CFO

Precise Biometrics har rekryterat Göran Thuresson till rollen som CFO och medlem av ledningsgruppen. Göran tillträder sin roll den 9e november och ersätter Tommy Nilsson som blir kvar i verksamheten under en övergångsperiod.

"Göran är varmt välkommen till Precise Biometrics och ledningsgruppen. Jag är övertygad om att han genom sina värdefulla erfarenheter kommer att bidra till bolagets utveckling och stärka vårt operationella fokus ytterligare", säger Håkan Persson, VD för Precise Biometrics.

Göran Thuresson är 56 år och har många års erfarenhet som CFO och koncerncontroller inom internationella koncerner som Weidmüller, BE Group, Schneider Electric, Procordia Food och Securitas.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA
Håkan Persson, VD, Precise Biometrics
Telefon; 046 31 11 05 alt 0734 35 11 05
 E-mail; hakan.persson@precisebiometrics.com
OM PRECISE BIOMETRICS
Precise Biometrics är en marknadsledande leverantör av lösningar bekväm och säker autentisering av människors identitet, Vi utvecklar och säljer fingeravtrycksmjukvara och mobila smartkortsläsare som levererar marknadens bästa användarupplevelse och säkerhet. Våra lösningar används hundratals miljoner gånger varje dag av människor över hela världen och marknadsförs tillsammans med starka partners. Mer information finns på: precisebiometrics.com