Precise Biometrics stärker ledningsgruppen med affärsutvecklingskompetens

Fredrik Sjöholm, Senior Sales Director på Precise Biometrics med ansvar för försäljning och affärsutveckling av nya produktområden, har utsetts till ny medlem av ledningsgruppen.

"Fredrik har en betydande erfarenhet av sälj- och affärsutveckling inom internationella mjukvarubolag och har särskilt bra kunskap om den asiatiska marknaden där han också verkat lokalt. Genom att ta in honom i ledningsgruppen stärker vi bolagets strategiska affärsutveckling" säger Håkan Persson, VD för Precise Biometrics.

Fredrik har många års erfarenhet från ledande positioner inom försäljning och affärsutveckling från teknikbolag som Cybercom, ENEA, Sony Ericsson och Telelogic. Fredrik Sjöholm är 46 år, internationell civilekonom från Lunds Universitet och har arbetat på Precise Biometrics under ett års tid.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA
Håkan Persson, VD, Precise Biometrics
Telefon; 046 31 11 05 alt 0734 35 11 05
 E-mail; hakan.persson@precisebiometrics.com
OM PRECISE BIOMETRICS
Precise Biometrics är en marknadsledande leverantör av lösningar bekväm och säker autentisering av människors identitet, Vi utvecklar och säljer fingeravtrycksmjukvara och mobila smartkortsläsare som levererar marknadens bästa användarupplevelse och säkerhet. Våra lösningar används hundratals miljoner gånger varje dag av människor över hela världen och marknadsförs tillsammans med starka partners. Mer information finns på: precisebiometrics.com