Precise Biometrics utser Fredrik André till CMO

Precise Biometrics har utsett Fredrik André till Chief Marketing Officer (CMO). Fredrik kommer även bli en del av ledningsgruppen för Precise Biometrics. Han kommer närmast från rollen som CMO på Avensia, ett expertbolag inom modern handel.

Fredrik har 25 års erfarenhet av global B2B-marknadsföring från tillväxtföretag inom teknik- och SaaS-området, senast som CMO på Avensia. Tidigare har Fredrik haft ledande roller på välkända bolag som Autodesk, A. P. Möller Maersk, Medius och Visma.

Joakim Nydemark, VD för Precise Biometrics, kommenterar:
”Precise Biometrics är i en unik position att kapitalisera på våra världsledande biometrilösningar på nya marknader och inom nya vertikaler. Med lång erfarenhet från ledande positioner för internationella teknik- och SaaS-bolag är Fredrik helt rätt person att leda marknadsföringen av Precise Biometrics i denna fas av bolagets utveckling.”

Fredrik André, tillträdande CMO på Precise Biometrics, kommenterar:
”Tidpunkten för mitt inträde kunde inte vara bättre. Kombinationen av företagets unika lösningar, dess expertis och det snabbt föränderliga säkerhetslandskapet sätter verkligen Precise Biometrics i en gynnsam position. Jag är glad och stolt över att få bli en del av detta fantastiska team nu och ser fram emot att bidra till framtidens säkerhetslösningar.

Fredrik tillträder sin nya roll på Precise Biometrics den 20 november.