Precise Biometrics utser ny Head of Sales North America

Vi har idag utsett Jeff Scott som ny Head of Sales North America.

Jeff kommer att från och med idag ersätta vår nuvarande föräljningsansvarige i Nordamerika, Michael Harris. Jeff har en stark bakgrund inom myndighets- och företagsförsäljning i USA såväl som internationellt.

Vi räknar med att anställa fler säljresurser i USA inom en snar framtid som ett led i att ytterligare stödja och stärka vår nordamerikanska försäljningsoganisation.

Förändringarna återspeglar det faktum att USA är den största marknaden för försäljning av Tactivo™. Vi överväger dessutom att flytta funktionen Global Head of Tactivo Sales till USA senare i år.

       
Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Precise Biometrics AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om börs- och clearing verksamhet och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 22 maj 2013 kl. 14:15.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION
Thomas Marschall, VD och koncernchef, Precise Biometrics AB
Telefon; 046 31 11 10 eller 0734 35 11 10 , E-post; thomas.marschall@precisebiometrics.com 

Patrik Norberg, CFO, Precise Biometrics AB
Telefon; 046 46 31 11 47 begin_of_the_skype_highlighting eller 046 734 35 11 47 begin_of_the_skype_highlighting, E-mail; patrik.norberg@precisebiometrics.com
Precise Biometrics är en marknadsledande leverantör av lösningar för igenkänning av fingeravtryck och för att säkerställa människors identitet. Med spetskompetens inom fingeravtrycksbiometri erbjuder Precise Biometrics snabb, exakt och säker verifiering av en person.
Tekniken kan användas för ID-, företags- och bankkort samt för tillgång till mobila lösningar (smart phones och surfplattor), datorer och nätverk. Precise Biometrics levererar sina lösningar till företag och myndigheter över hela världen och företagets teknik är licensierad till nära 160 miljoner användare.

Mer information finns på www.precisebiometrics.comoch www.idApps.com (https://www.precisebiometrics.com)