Precise Biometrics visar upp biometriska igenkänningslösningar på ISC West och Embedded World

Precise Biometrics, en global pionjär inom biometriska teknologilösningar, kommer delta på två ledande teknikmässor denna månad: ISC West i Las Vegas, USA och Embedded World i Nürnberg, Tyskland. Precise Biometrics närvaro vid mässorna är en del av den strategiska planen för att expandera verksamheten till nya geografiska marknader, i USA och Europa, samt till nya vertikaler.

På ISC West (9 – 12 april) är Precise Biometrics utställare och sponsor för att lyfta fram företagets biometriska accesslösning, YOUNiQ Access, och dess senaste tillskott till sin biometriska modalitetssvit, handigenkänning. 
 
Samtidigt, på Embedded World (9 – 11 april), kommer Precise Biometrics att visa upp bolagets lösningar i samarbete med sina sensortillverkningspartners Infineon Technologies och Arrow Electronics. Deltagandet handlar om att visa upp företagets biometriska svit för inbyggda system, med fokus på biometrilösningar inom bilindustrin så som autentisering för att låsa upp bilen, justera förarinställningar och genomföra betalningar. Lösningen som kommer att visas upp på Embedded World kombinerar Infineons fingeravtryckssensor och Precise Biometrics fingeravtrycksalgoritm och kommer att finnas tillgänglig i Arrows monter (monternummer 4A-342).
 
Deltagandet i dessa två mässor är en del av Precise Biometrics nuvarande kommersialiseringsfas och målsättningen är att hitta nya kunder och partners för att driva ökad försäljning i flera olika vertikaler. 
 
Precise Biometrics bjuder in deltagare och media att träffa bolaget under både ISC West och Embedded World för att lära sig mer om biometriska igenkänningslösningar och utforska potentiella partnerskap. Använd denna länk för att boka ett möte: 
https://precisebiometrics.com/youniq-contact/ 
  
Joakim Nydemark, vd för Precise Biometrics, kommenterar: 
"I dagens snabbrörliga värld där säkerhet och trygghet är viktigare än någonsin, finns det en ständigt ökad efterfrågan på lösningar för biometrisk identifiering. Vi är glada över att delta på både ISC West och Embedded World för att visa upp våra senaste framsteg inom biometrisk teknik. Dessa stora mässor ger värdefulla affärsmöjligheter och en möjlighet att möta partners, kunder och potentiella kunder. Jag kommer att vara på plats på ISC West och ser verkligen fram emot att träffa våra kunder och partners som deltar i mässan."