Precise Biometrics visar upp framtidens biometriska säkerhetslösningar på Företagardagarna 2024

Precise Biometrics är ett av företagen som blivit inbjudna av Svenskt Näringsliv att ställa ut på deras stora event Företagardagarna 2024 den 19-20 mars på Waterfront Congress i Stockholm. Temat för dagarna är tillväxt och konkurrenskraft – digitalisering och AI är avgörande. Cirka 400 företagare och drygt hundratalet riksdagsledamöter kommer att deltaga.

Biometrisk identifiering genom fingeravtryck, handflata eller ansiktsigenkänning är numera integrerad i en stor del av den konsumentelektronik som moderna ekonomier och digitala livsstilar bygger på. Detta gäller såväl mobiltelefoner, laptops, smarta dörrlås, som inom fordonsindustrin.

Precise Biometrics har under många år använt sig av AI och maskininlärning vid utvecklingen av bolagets världsledande biometrilösningar, som kommer att visas under eventet. 
 
Bland talarna och deltagarna på eventet finns bland annat Jacob Wallenberg, Carl-Henrik Svanberg, Leif Johansson samt Sveriges statsminister Ulf Kristersson. Precise Biometrics kommer vara representerade på Företagardagarna 2024 av VD Joakim Nydemark samt bolagets försäljningschef Teodor Karlstedt.

Joakim Nydemark, VD på Precise Biometrics, kommenterar: 
”På Precise Biometrics är AI och deep learning inte bara en trend, utan sedan många år en central del av verksamheten. Vi levererar kundvärde genom att med avancerad biometrisk teknologi och paketerade lösningar tillgodose våra kunders behov att i sina system erbjuda snabb och effektiv access med hög säkerhet. Det känns kul att Svenskt Näringsliv snappat upp vårt kunnande och vår världsledande position på området och bjudit in oss som en inspirations- och kunskapskälla på detta prestigefyllda arrangemang”.