Tactivo™ för iPhone 5 är nu certifierad av US Government Services Administration (GSA)

Certifiering och godkännande av GSA möjliggör för amerikanska myndigheter att följa OMB M 11-11 mandatet som kräver att alla myndighetsanställda ska använda sina PIV-kort för åtkomst till myndighetsinformation.

Precise Biometrics har nu följande Tactivo-produkter certifierade av GSA: Tactivo för iPhone 5, Tactivo för iPhone 4S och Tactivo för iPhone 4 samt Tactivo för iPad 4thgeneration, Tactivo för iPad 3rdgeneration och Tactivo för iPad 2.

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Precise Biometrics AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 25 juli 2013 kl. 08:00.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION
Thomas Marschall, VD och koncernchef, Precise Biometrics AB
Telefon; 046 31 11 10 eller 0734 35 11 10 , E-post; thomas.marschall@precisebiometrics.com 

Patrik Norberg, CFO, Precise Biometrics AB
Telefon; 046 46 31 11 47 begin_of_the_skype_highlighting eller 046 734 35 11 47 begin_of_the_skype_highlighting, E-mail; patrik.norberg@precisebiometrics.com

Precise Biometrics är en marknadsledande leverantör av lösningar för igenkänning av fingeravtryck och för att säkerställa människors identitet. Med spetskompetens inom fingeravtrycksbiometri erbjuder Precise Biometrics snabb, exakt och säker verifiering av en person.
Tekniken kan användas för ID-, företags- och bankkort samt för tillgång till mobila lösningar (smart phones och surfplattor), datorer och nätverk. Precise Biometrics levererar sina lösningar till företag och myndigheter över hela världen och företagets teknik är licensierad till nära 160 miljoner användare.

Mer information finns på www.precisebiometrics.comoch www.idApps.com (https://www.precisebiometrics.com)