Temporary Space väljer Precise YOUNiQ för access till faciliteter

Precise har ingått avtal med Temporary Space Nordics AB – en nordisk leverantör av tillfälliga lokaler – för att installera Precise YOUNiQ för access till faciliteter i 10 av Temporary Spaces riggar, flexibla modulenheter som används på olika byggarbetsplatser. I enlighet med avtalet kommer Precise att erhålla cirka 1,5 Mkr i intäkter under en treårsperiod.

Temporary Space erbjuder nya lokaler för kontor, utbildning eller liknande som ett substitut till att bygga nytt eller renovera. Genom att använda Precise produkt för access till faciliteter kan företaget effektivisera sin onboarding-process, utan att nycklar eller taggar behövs för att komma in i lokalerna. Precise YOUNiQ integrerar ansiktsigenkänning med inpasseringssystem för att bekvämt och säkert kunna ge access till faciliteter.

”Vi är mycket glada över att kunna leverera vår produkt för bekväm och säker access till Temporary Space, ett företag som idag tvingas hantera hundratals nycklar varje dag och därmed förstår fördelarna med att effektivisera sin onboarding-process. Vi är övertygade om att vår produkt kommer att ge värde till Temporary Space och de många användare som använder deras riggar dagligen, och vi ser fram emot ytterligare diskussioner om fler potentiella installationer”, säger Precise VD, Stefan K. Persson.

"Vi anser att samarbetet med Precise är ett viktigt steg i vår ambition att ge våra kunder en utmärkt användarupplevelse och ett sätt för oss att ligga i framkant vad gäller digitalisering inom vårt område”, säger Temporary Space Country manager i Sverige, Nina Flood.

Om Temporary Space
Temporary Space har 30 års erfarenhet av tillfälliga lokaler som företaget etablerar med högklassiga moduler. Företaget kan erbjuda helt nya lokaler för kontor, utbildning eller liknande som substitut för att bygga nytt eller renovera. Tack vare att lokalerna består av flera kompositmoduler kan Temporary Space erbjuda flexibla lösningar anpassade till kundernas specifika behov. För mer information, besök: https://temporaryspace.se/