Uppföljningsorder på Tactivo från USA:s försvarsdepartement

Precise Biometrics har fått en order på Tactivo från Defense Logistics Agency (DLA), en del av USA:s försvarsdepartement. Ordervärdet är 1,1 miljoner SEK och intäktföres under fjärde kvartalet 2015, respektive första kvartalet 2016.

DLA fortsätter att investera i sin mobila lösning för säker åtkomst till e-mail och internet på iOS-enheter. Lösningen bygger på den befintliga infrastrukturen för kortstandarden Common Access Card (CAC) och förbättrar användarnyttan av det smarta kortet. Ordern är lagd via Precise Biometrics partner TX Systems och inkluderar Tactivo för iPhone.

Intresset för Tactivo inom den amerikanska försvarsmakten växer. Det är glädjande att DLA utökar användningen av Tactivo för enkel och säker åtkomst till informationssystem och resurser. Lösningen ökar de anställdas flexibilitet och effektivitet, samtidigt som den ger en hög säkerhet genom tvåfaktorsautentisering", säger Håkan Persson, vd för Precise Biometrics.
Om Tactivo
Tactivo är en produktportfölj av smartkortläsare för iOS och Android enheter som ger bekväm och säker åtkomst till information från mobila enheter. Tactivo gör det möjligt att implementera ett mobilt arbetsätt i organisationer som använder smarta kort, som t ex CAC och PIV. Tactivo kan användas för en lång rad applikationer såsom säkert internet, e-mail och signering av dokument.

För mer information om Tactivo, vänligen besök;

https://www.precisebiometrics.com/mobile-smart-card-readers